نمایندگی تعمیر گوشی سونی

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

واتساپ (WhatsApp) هم اکنون یکی از پرطرفدارترین و باکیفیت‌ترین برنامه های پیام رسان موجود به شمار می‌رود که متاسفانه به دلیل افزایش محبوبیت، بیشتر مورد توجه افراد سودجو و هکرها هم قرار گرفته است. در این مقاله قصد داریم که به آموزش روش های مقابله با سوء استفاده های کاربران واتساپ بپردازیم.
بدون تردید با اپلیکیشن واتساپ آشنایی دارید. واتساپ در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین و باکیفیت‌ترین برنامه‌های پیام رسانی است که کاربران در سراسر دنیا از آن استفاده می‌کنند. این برنامه جالب علاوه بر امکان گفتگوی متنی از طریق پیام، امکان مکالمه تصویری را هم در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد و این ویژگی‌ها فقط و فقط از طریق اینترنت و بدون صرف هزینه مجزا ارائه می‌شوند. اما هر زمان که یک برنامه محبوبیت بیشتری پیدا کند، بیشتر هم مورد توجه افراد سودجو، هکرها و کلاهبرداران هم قرار می‌گیرد. چرا که افزایش کاربران یک اپلیکیشن، شانس افزایش تعداد قربانی را هم بیشتر می‌کند!
بنابراین شما باید ضمن استفاده از واتساپ به نکات امنیتی خاصی توجه داشته باشید و به این ترتیب نسبت به مقابله با سوء استفاده های کاربران واتساپ وارد عمل شوید. برای محافظت از حریم خصوصی خود و جلوگیری از هر نوع احتمال هک و کلاهبرداری از طریق واتساپ کافیست که به چند مورد حساس و نکته کلیدی توجه داشته باشید. در این مقاله قصد داریم که به آموزش روش های مقابله با سوء استفاده های کاربران واتساپ بپردازیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی دقیق‌تری بخواهید. با موبایل کمک همراه باشید.
به پیام‌های فیک و دروغین که خبرهای نادرستی ارائه می‌کنند توجه نکنید!
سعی کنید که پیام‌های عجیب و بدون منبع توجه نکنید. این روزها منابع خبری به قدری گسترش یافته‌اند که به راحتی می‌توان یک خبر موثق را از خبرهای عجیب و غیر موثق تفکیک کرد. گاها دیده می‌شود که پیام‌های عجیبی در واتساپ ارائه می‌شود که به هیچ عنوان پایه و اساس واقعی ندارند. یک نمونه از شایع‌ترین این نوع پیام‌ها حاوی متنی است که از پولی شدن یا احتمال هک اکانتی که از آن استفاده می‌کنید خبر می‌دهد! این پیام‌ها به هیچ وجه صحت ندارند و خود را درگیر آن‌ها نکنید. اگر در این پیام‌ها از شما خواسته شد که مبلغ ناچیزی را به حساب خاصی واریز کنید تا به این صورت از بسته شدن اکانتتان جلوگیری شود، به هیچ وجه به پیام دریافتی اعتماد نکنید.
لینک‌های عجیب و ناشناس را باز نکنید!
گاه یک کلیک بر روی لینکی خاص می‌تواند منجر به از دست رفتن بسیاری از اطلاعات شما شود و حریم خصوصیتان را پایمال کند. سعی کنید که تا حد امکان در حین استفاده از هر اپلیکیشن پیام رسانی بر روی لینک‌های ناشناس و عجیب کلیک نکنید. حس کنجکاوی را کنار بگذارید و از لمس هر کلیک در برنامه‌های پیام رسان جدا خودداری کنید. همواره سعی کنید که فقط به لینک‌های اهمیت دهید که مطمئن هستید مربوط به سایت‌های قابل اعتماد می‌شوند. دقت داشته باشید که این امر یکی از موثرترین روش های مقابله با سوء استفاده های کاربران واتساپ محسوب می‌شود.
واتساپ یک شبه غیر فعال نمی‌شود!
یکی دیگر از پیام‌هایی که این روزها زیاد در بین کاربران واتساپ و سایر برنامه‌های پیام رسان رد و بدل می‌شوند، پیام‌هایی هستند که در آن‌ها به غیر فعال شدن واتساپ در آینده نزدیک خبر می‌دهند! این پیام‌ها به هیچ وجه صحت ندارند و اگر قرار باشد سرویس واتساپ منحل گردد، بی‌شک منابع قابل اعتماد و حتی تیم واتساپ در رابطه با آن صحبت خواهند کرد و منابع رسمی این خبرها و گزارش‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهند. بنابراین به پیام‌های جعلی یا اصطلاحا فیک این چنینی توجه نکنید. در برخی موارد حتی دیده شده که افراد سودجو خود را به عنوان دست‌اندرکاران واتساپ جای زده و با مطرح کردن مشکلات مالی از کاربران مبالغی به عنوان “کمک مالی” دریافت کرده‌اند!
به پیام‌هایی که شما را ترغیب به فوروارد می‌کنند توجه نکنید!
یکی دیگر از مسائلی که متاسفانه به شدت در بین کاربران ایرانی رواج یافته مربوط به فوروارد کردن بی‌دلیل پیام‌هایی می‌شود که در آن‌ها توصیه شده متن خاصی را برای “فلان تعداد” نفر ارسال و به “فلان” هدف برسید! این نوع پیام‌ها به واقع شما را به هیچ هدف خاصی نمی‌رسانند و تنها منجر به اسپم بی‌جهت و بدون دلیل می‌شوند! پس لطفا به این نوع پیام‌ها توجه نکنید و زمان با ارزش خود را صرف پیام‌هایی که شما را ترغیب به فوروارد کردن می‌کنند، نکنید!
به پیام‌های عجیب کاربران ناشناس اعتماد نکنید!
یک هکر به مانند شما یک انسان و فرد معمولی است و از قدرت ماورالطبیعه برای هک کردنتان استفاده نمی‌کند! در بسیاری از موارد هکرها یا افراد سودجو با برقراری ارتباط با قربانی سعی می‌کنند تا اطلاعات شخصی آن‌ها را بدزدند. به عنوان مثال تصور کنید که برای هک یکی از اکانت‌های شما لازم باشد که به سوال امنیتی نظیر “نام حیوان خانگی شما چیست؟” پاسخ داده شود. در این شرایط یک هکر سعی می‌کند تا با شما رابطه دوستانه‌ای برقرار کند و از طریقی نام حیوان خانگی‌تان را بپرسد! مطمئنا اگر شما نام حیوان خانگی خود را به وی بگویید و همان نام پاسخ پرسسش امنیتی اکانت شما باشد، مجبور هستید که با اطلاعات اکانت خود خداحافظی کنید!
پس سعی کنید که از واتساپ و سایر برنامه‌های پیام رسان این چنینی فقط برای انجام امورات واجب استفاده کنید و برقراری ارتباط با افرادی که می‌شناسید استفاده کنید. پس به پیام‌های عجیب کاربران ناشناس اهمیت ندهید. شاید این موضوع برایتان خنده‌دار به نظر برسد اما باور کنید که توجه به این امر یکی از موثرترین روش های مقابله با سوء استفاده های کاربران واتساپ به شمار می‌رود.
واتساپ گلد، واتساپ پلاس، واتساپ پریمیوم و غیره را استفاده نکنید!
برخی از افراد سودجو از نام اپلیکیشن‌های پیام رسان محبوب سوء استفاده می‌کنند. به عنوان مثال عرضه اپلیکیشن‌هایی تحت عنوان واتساپ گلد، واتساپ پلاس و غیره یکی از اصلی‌ترین روش های سوء استفاده این نوع افراد محسوب می‌شود. آن‌ها مدعی می‌شوند که نسخه‌ای از واتساپ تحت عنوان خاص عرضه و منتشر شده که قابلیت‌های بیشتری دارد و برای نصب آن ملزم به پرداخت هزینه خاصی هستید!
عده‌ای از کاربران هم عموما این صحبت‌ها را باور می‌کنند و با پرداخت هزینه نسبت به دانلود و نصب نسخه‌های غیررسمی برنامه‌های پیام رسان نظیر واتساپ وارد عمل می‌شوند. به این صورت علاوه بر بر باد رفتن مبلغی که پرداخت کرده‌اید، ممکن است مشخصات اکانت و حتی اطلاعات کامل شما هم لو برود! فراموش نکنید که توجه به این موضوع می‌تواند در راستای مقابله با سوء استفاده های کاربران واتساپ به مراتب مفید باشد.
به ایمیل‌هایی که از تماس از دست رفته واتساپ اشاره می‌کنند توجه نکنید!
یکی دیگر از روش هایی که به منظور سوء استفاده از کاربران واتساپ به‌کار برده می‌شود مربوط به ارسال ایمیل‌های فیک و جعلی است. گاها دیده می‌شود که ایمیل‌هایی توسط کاربران دریافت می‌شود و در آن‌ها اشاره شده که شما “فلان تعداد” تماس از دست رفته واتساپ دارید و برای بررسی این تماس‌ها باید بر روی لینک خاصی کلیک کنید. توصیه می‌کنیم که به محض مشاهده این نوع ایمیل‌ها، ارسال کننده آن را بلاک و ریپورت کنید. واتساپ به هیچ وجه از طریق ایمیل در رابطه با تماس‌های از دست رفته یا پیام‌های دریافتی کاربر اطلاع‌رسانی نمی‌کند. پس کلیک بر روی لینک‌های این چنینی کامپیوتر و تمام اطلاعات شما را در معرض ریسک قرار می‌دهد. پس برای مقابله با سوء استفاده های کاربران واتساپ حتما به این موضوع هم توجه داشته باشید.
واتساپ را از هیچ منبع دیگری به جز گوگل پلی استور یا بازار دانلود نکنید!
همواره سعی کنید که تمام اپلیکیشن‌های مورد نیازتان را از گوگل پلی استور (Google Play Store) دانلود کنید. اگر بنا به هر دلیل تمایلی نسبت به استفاده از گوگل پلی استور ندارید، بهترین منبع دانلود شما بازار محسوب می‌شود. دانلود و نصب اپلیکیشن‌ها از منابع ناشناس و غیرقابل اعتماد می‌تواند مشکلات امنیتی جبران ناپذیری را برایتان به همراه داشته باشید.
به لینک دانلود اپلیکیشن‌ها در واتساپ توجه نکنید!
گاها دیده می‌شود که افراد سودجو و کلاهبرداران پیام‌هایی با لینک خاص را در واتساپ پخش می‌کنند و اشاره دارند که کاربران با کلیک بر روی لینک نام برده شده می‌توانند یک برنامه مکمل واتساپ را دانلود کنند که قابلیت‌های جدیدی را به این اپلیکیشن پیام رسان اضافه می‌کند! به هیچ عنوان به این نوع پیام‌ها توجه نکنید چرا که کاملا فیک و دروغین هستند. این موضوع هم یکی از اصلی‌ترین روش های مقابله با سوء استفاده های کاربران واتساپ محسوب می‌شود.

این مطلب را از دست ندهید   تعمیر مادر برد اکسپریا Z5 کامپکت
0/5 (0 نقد و بررسی)